Reactie plaatsen

Reacties

Robert
13 dagen geleden

Goede Personal trainer die zich (on)gevraagd bezighoud met het totaal plaatje van de klant dus ook qua voeding, houding, schoeisel. Naast PT geeft ze ook leuke groepslessen. Ook is ze een ervaren PTer die uitlegt geeft wat oefeningen met bepaalde spieren doen en wat het doel ervan is (uitgebreide kennis van zaken) en ze houd veel rekening met blessure en juiste opbouw dus topperrrr!

Sandra conraads
15 dagen geleden

Super goed geholpen.door roxanne
Eindelijk resultaat te zien na een passend voedingschema samengesteld door roxanne.
Krijg veel complimenten
Thanks

Kascha
15 dagen geleden

Super fijne groepslessen, ze weet wat ze doet echt een topper!

Sabanna
15 dagen geleden

Na veel oriëntatiegesprekken met personal trainers, waarbij ik op zoek was naar iemand met kennis van afvallen bij PCOS, kwam ik Roxanne tegen. Roxanne gaf mij meteen een warm gevoel, had inhoudelijke kennis en, het allerfijnst, leverde resultaten! Vanaf dag één is Roxanne behulpzaam geweest en heeft ze altijd naar mijn persoonlijke voorkeuren gekeken. Op momenten week ze af van krachttraining om samen andere vormen van sport te vinden die bij mij passen. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Roxanne te starten.

Vivian
10 maanden geleden

Omdat Roxanne een geweldige lieve trainer is, en dat lief bedoel ik mee. Ze wilt je helpen, geeft eerlijk advies en realistisch advies. Ze weet je op te peppen om door te gaan bij een oefening en als je dat vol hebt gehouden is ze ook oprecht trots op je én dat maakt haar zo lief! Bij haar is er geen drempel, je kan met alle vragen bij haar terecht. Geen vraag is te dom. Ik kan alleen maar met alle lof over haar spreken! Een ontzettend warme en lieve persoonlijkheid!

Nikie
2 jaar geleden

Super tevreden over deze unieke, authentieke en inspirerende sportcoach. Ik heb jaren lang geld uitgegeven aan PT en voedingsadvies maar nooit resultaat gezien. De verfrissing aan Roxanne is dat ze mensen begeleid als een individu en JOU persoonlijk begeleid. Daarnaast is ze heel laagdrempelig, met kleine stapjes verzet je bergen bij en met haar. Ze maakt complimentjes over dingen die haar opvallen die jezelf niet opmerkt waardoor je steeds gemotiveerder raakt. Ze doet dit met zoveel passie. Ze geloofde in mij, terwijl ik het zelf niet deed in het begin. Ze leert je alles wat je moet leren om het zelf te kunnen dus je zit er geen maanden/ jaren aan vast. Tevreden zijn over haar is een understatement

Priscilla
2 jaar geleden

Roxx is topp! Na jaren lang het ene naar het andere geprobeerd te hebben ben ik eindelijk de juiste persoon tegen gekomen die me daadwerkelijk echt helpt met mijn voeding en training! Ze motiveerd me enorm en het reseltaat mag er wezen ❤

Melanie Vermeulen
3 jaar geleden

Super tevreden!
Leuke en goede begeleiden en er wordt rekening gehouden met wat je kunt.
Roxx maakt het leuk om de oefeningen te doen en zij motiveert je alleen al met haar energie.
Je merkt snel progressie in je spieren.
De trainingen zijn zwaar maar Roxx laat je zien dat je het kunt en laat je net dat beetje extra geven wat je zonder haar begeleiding niet zou doen.
Zelf zit ik in een moeilijke en zware periode maar na een training met Roxx voel ik me sterk.
Zeker een aanrader!

Joyce Moone
3 jaar geleden

Roxx is in 1 woord een TOPPER!!
Ben paar maanden bezig geweest met voedingsschema en heel veel tips,niks is haar teveel

Christina
3 jaar geleden

Rox is echt super! Ze staat je in alles bij, geen vraag is teveel en ze blijft je echt motiveren. Gewoon een super leuk persoon in mee te knallen! Helaas heb ik een tussenstop moeten nemen ivm er teveel om mij heen en met mij is gebeurd. Waardoor ik in een dip kwam. Maar zo gauw ik weer kan. Ga ik zeker weer met haar knallen! Ze is echt een motiverend persoon. En de training is is zwaar hihi. Maar ze geeft er altijd wel een leuke draai aan waardoor je doorgaat. Blijf zo doorgaan lieverd!